Wednesday, September 02, 2009
فلفل باعث كاهش وزن مي‌شود
توسط admin @ 08:22 ق.ظ :: 2185 بازدیدها :: 0 Comments ::
ميوه و سبزی- همشهري آنلاين:
فلفل تند و شيرين با افزايش انرژي و گرما، كالري‌هاي اضافي بدن را مي سوزاند و باعث كاهش وزن مي‌شوند.

تمام فلفل‌ها داراي ويتامين A و K هستند و فلفل قرمز سرشار از اين ويتامين هاست.

آنتي اكسيدان موجود در ويتامين A و C براي پيشگيري از تخريب سلول، سرطان و ‌‌بيماري‌هاي مرتبط با سالمندي به كار مي‌رود و باعث ايمني بيشتر بدن مي‌شود و همچنين التهابات بدن مانند التهاب مفاصل و آسم را كاهش مي‌دهد.

ويتامين K عملكرد انعقاد خون را تقويت مي‌كند و باعث استحكام استخوان شده و از اكسيده شدن سلول جلوگيري و از ايجاد سرطان پروستات، رحم، لوزالمعده و ريه ناشي از دود سيگار پيشگيري مي‌كند.

فلفل‌هاي تند كلسترول و تري گليسيريد خون را كاهش داده و ايمني بدن را افزايش مي‌دهند و خطر ابتلا به زخم معده را به حداقل مي رسانند.

البته تصور عموم بر اين است كه فلفل قرمز باعث حاد شدن زخم ها مي شود ولي در واقع چنين نيست چرا كه فلفل قرمز به كشتن باكتري هايي كه منجر به زخم معده ميشوند كمك شاياني مي كند.

فلفل تند و شيرين هر دو حدود بيست دقيقه پس از مصرف، انرژي و گرماي بدن را افزايش ميدهند و اين خبر جالبي است و به اين معناست كه كالري ها اضافي در حال سوختن هستند و ازاين طريق وزن بدن كاهش پيدا مي كند.

چند نكته براي مصرف فلفل

براي كم كردن آتش فلفل هاي تند آن را برش داده و تخم‌هاي آنرا خارج كنيد.

براي اين كار از دستكش استفاده كنيد و پس از استفاده تخته برش را با آب و صابون بشوييد و از تماس دست‌ها با چشم خودداري كنيد.

فلفل‌هاي دلمه‌اي خوشمزه هستند و هنگام پخت داراي طعم و بوي بهتري مي‌شوند و اگر بيش از حد پخته شوند تلخ مي‌شوند.

اگر فلفل تندي خورديد براي رفع تندي آن، هرگز آب نخوريد چرا كه گرماي حاصله غير قابل تحمل‌تر مي‌شود. استفاده از فرآورده هاي لبني، تندي را مي‌شويد و از بين مي‌برد.