Wednesday, September 02, 2009
كيك قهوه فنجاني
توسط admin @ 08:20 ق.ظ :: 1780 بازدیدها :: 0 Comments ::
شيرينی‌ها- همشهري آنلاين:
يك دستور آشپزي عالي براي كيك قهوه فنجاني با كرم شكلاتي روي آن.

زمان تهيه: 20 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه
براي 12 نفر

مواد لازم براي تهيه كيك

175گرم آرد 
115 گرم كره
175 گرم شكر 
3 عدد تخم مرغ بزرگ 
5 ميلي گرم قهوه اسپرسو 
75 گرم گردوي خشك شده        

مواد لازم براي تهيه شربت

30 ميلي گرم قهوه اسپرسوي داغ 
50 گرم شكر

مواد لازم براي رويه كيك                                                                                   

100گرم خامه
50 گرم شكلات شيري ذوب و خنك شده
12 گردوي دو نيم شده

طرز تهيه

فر را روي درجه 180 سانتيگراد از پيش گرم كنيد. آرد، كره، شكر و تخم مرغ‌ها را در يك ظرف بزرگ ريخته خوب هم زنيد تا نرم و روان شوند.

تكه‌هاي گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه كنيد.

به اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط را روي هر كدام از دوازده كاغذ مخصوص كيك ريخته و و به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد و بگذاريد سفت شده و پف كنند.

وقتي كيك ها هنوز در فر هستند، قهوه اسپرسو و شكر را با هم تركيب كنيد و به محض اينكه كيك‌ها را از فر بيرون آورديد چند قسمت از كيك‌ها راسوراخ كنيد و شربت را درون آن‌ها بريزيد و بگذاريد سرد شوند.

5- براي تهيه رويه كيك، خامه و شكلات ذوب و خنك شده را با هم تركيب كنيد و خوب هم زنيد تا نرم شوند سپس تركيب بدست آمده را روي كيك بماليد و هر كدام از كيك ها را با گردوهاي نصف شده تزيين كنيد.